top of page

Book rådgivning, hold eller træning

Kæledyrskompagniet

Privat Konsultation

Har i brug for hjælp til hvilken hund der passer til jeres familie? Hjælp til en god dagligdag med hund. Unghunde udfordringer eller voksen hundes adfærd som ønskes ændret? Senior hundens ændrede behov? Hvordan gør man med baby i familien, eller en hund mere? Ingen spørgmål er for meget. Få 1:1 rådgivning, få talt ud, oplev forandring og få redskaber til at håndtere vanskelige situationener med mig som sparringspartner. Ring og hør hvad en privat konsultation kan gøre for jer.

Hundetræning

Privattræning

Privattræning er for hunden der har lettest ved at koncentrere sig om træningen alene. Når du ønsker at have fokus på specifikke øvelser, så anbefaler jeg privat timer. et forløb med privattimer kan være kort eller langt gift hvad i ønsker at opnå med træningen.

Ring eller skriv og lad os få en uforpligtende snak om hvad privattimer kan gøre for jer.

Hundetræning

Telefonrådgivning 30 min.

Nogle ting kan klares på en telefonsamtale. Book telefonrådgivning hos mig til en snak og gode råd om det du kunne tænke dig at drøfte vedrørende din hund og jeres familie. Alt fra ”hvilken hund passer til vores familie", alene hjemme udfordringer, spørgsmål til fodring og kræsne hunde, aggression overfor andre hunde, angst, udviklingsfaser, senior livet mm. Prisen er 425,- som betales via Mobilepay (nr. 25024) og når vi lægger på har du fået råd, vejledning og gode tips til hvad du/i som familie skal gøre.

Hvalpetræning

Hvalpetræning

Den bedste start at lære hinanden at kende, at samarbejde og at opnå en fælles forståelse baseret på bløde metoder. Vi bruger godbidder, legetøj, belønning, håndbevægelser, godt humør og altid i selskab med andre i samme aldersklasse, nemlig indskolingen. 

  • Individuel undervisning på holdet.

  • Sammensat efter alder og niveau.

  • Indhegnet træningsplads.

Hundetræning

For unghunde/ letøvede

Den videre udvikling af samarbejdet med øget sværhedsgrad af øvelser, flere signaler og håndbevægelser, flere forstyrrelser, mere fokus på hvornår og hvorfor der belønnes, samt hvordan. På dette hold kan du indlære øvelser som bare gør det lidt mere blærerumpe agtigt at være hundeejer. Mellemskolen. 

  • Individuel undervisning på holdet

  • Sammensat efter alder og niveau

  • Træning på træningsplads og i bymiljø

Hundetræning

Hold for de øvede

På øvede hold, laver vi  øvelser af relativ høj sværhedsgrad og arbejder med og uden liner på hundene. Ofte rykker vi træningen ud af træningspladsen og ind i bymiljøer, for at give hundene indtryk af, at lydighed er noget vi praktiserer alle steder vi færdes. Udskolingen. 

  • Individuel undervisning på holdet

  • Sammensat efter alder og niveau

  • Træning på træningsplads og i bymiljø

Den gode gåtur

På disse hold af nogle timers varighed, tager jeg udgangs punkt i hver hund og ejer, dine ønsker til at opnå en rar følelse på hele gåturen, samt ser på om din hund kan honorere dine ønsker. Du vil også få tips til at gøre turen mere spændende for jer, sjovere og tips til hvordan du lettest møder andre hunde i god ro og orden. På disse hold er der omkring 9 deltagere.

Hundetræning
Hundetræning

Gå pænt i snor

Typisk over 2 dage af 2-4 timer, tager vi fat på temaerne: gå i snor uden at trække, gå i snor og opfør dig pænt, gå i snor og vær obs på mit tempo og min retning. Du får både teknikker og teori med hjem så i kan øve efter den første gang. Anden gang mødes vi enten på træningsbanen, eller i udkanten af en by og træner det lærte. Og så knokler du videre et par uger indtil i er i mål med at gå i snor uden at trække. 

Hundetræning

Familiehundetræning

God, hyggelig og indlærings-venlig hundetræning for hunde i alderen 5 måneder til 3 år. Disse træningsdage er ofte i hverdagene, fra kl. 10.00-10.45.

Vi træner kontakt, indkald, klik træning, redskabs øvelser, venteøvelser og mange andre øvelser. Her booker du blot ét hold ad gangen.

bottom of page