top of page

Kærlig pasning i frie rammer med andre søde familiehunde

Hundepasning

Pasning hos Kæledyrskompagniet?

 Vælg pasning hos mig hvis du synes at din hund skal være sammen med andre hunde. Gå frit ind og ud af hus og ude areal hele dagen. Kunne lege, hygge og finde gode hunde venner. 

 

Alle mine pasningshundene er sammen 24 timer i døgnet alle ugens dage, så din hund skal være glad for andre hunde for at dette tilbud passer til din hund. Ingen bure, kun hegn.

 Vi starter med et besøg hvor vi ser om der er gensidig kemi mellem jer, mig og mit sted. Herefter booker du et prøveophold så hunden oplever at du kommer og henter ham/hende igen. Fungerer pasningen godt for os begge, så kan du booke pasning når det passer dig.

Praktisk

Indlevering:

Medbring hundens mad pakket i én samlet pose. 1-2 tæpper som dufter af hjemmet, samt godbidder. Sørg for at din hund har snor og halsbånd på (ikke sele).

 

Parker langs det hvide hus. Holder der andre kunder, så vent med at tage din hund ud indtil det er din tur. Hold hunden væk fra hegn og andre hunde.

Kør så snart jeg har overtaget hunden, da et kort "på gensyn" er nemmere for hunden at håndtere.

Medikamenter:

Bruger du udvortes medikamenter mod lopper og flåter SKAL det være givet mindst 8 dage før jeg kan passe din hund. De andre hunde kan blive syge af at slikke på giften.

Afhentning:

Når du henter din hund, så vent udenfor TÆT ved døren til det hvide hus så hunden ikke hiver mig ud og får et dumt træk i hals/nakke.

 

Nogle gange har jeg flere afhentninger på samme tid, så er der travlhed når du afhenter, så er du altid velkommen til at ringe og få en snak om din hunds ophold senere på dagen.

Køn

Mange tak for din besked, du hører fra mig snarest 🐾

bottom of page