top of page

Om Gitte og KæledyrsKompagniet

Kæledyrskompagniet er en hundetræner virksomhed, for familiehunde i alle aldre. Ud over at du her kan få hjælp med alt fra pasning, rådgivning, træning og hjælp igennem hundens mange udviklingsfaser, er jeg også forhandler af ESSENTIAL FOODS hundemad og godbidder.

Siden 1992 har jeg trænet og passet familiehunde, samt undervist menneskerne bag hunden og i 2004 gjorde jeg det til fuldtidsbekræftigelse. Jeg holder mig konstant opdateret med kurser og har uddannelser indenfor hundetræning, hundeadfærd og hunde ernæring. 

Hos mig vil du blive mødt med det som passer bedst til dig, din hverdag, dit liv, og din hunds behov. Det er vigtigt at du føler dig forstået, at de redskaber jeg giver dig, giver mening og at du kan se en ændring indenfor de første 14 dage. 

Vi "adfærds tanter" har ingen brancheforening, så man køber ind på hjælp uden nogen garanti, og det beklager jeg at det er sådan. Derfor taler vi altid sammen i telefonen inden en privattime eller adfærdsbehandling, så du ved hvad du kan forvente.

Kald mig specialist, ekspert, konsulent, terapeut (eller bare hundeadfærdsnørd :) mine mange års erfaring har givet mig en unik viden og indføling om normal adfærd for både race hunde og blandings hunde.

Tag fat i mig hvad enten det drejer sig om pasning af din hund, valg af hunderace, hjælp til adfærdsændring, hundeleg, gå pænt i snor, socialisering og træning, eller hvad du har på hjertet.

De bedste hilsener,

 

Gitte Westen Breaum

Uddannelse

Det hele startede i 1992

Siden 1992 har jeg taget kurser og uddannelser hos blandt andre: Roger Abrantes, Anders Hallgren, Anette Røpke, Bente Iversen, Kaare Dalslet, Irene Jarnved, Morgan Spector, Jan Fannell, Anne-Marie Risbjerg, Lise-Lotte Christensen, Rie Ravn og mange flere samt uddannelser hos Dansk Kennel Klub, som opdrætter og hundeholder og jeg fortsætter med at lære fra især hundene og de tilbud der ser interessante ud.

Mit største personlige og dyreetiske idol er Klaus Ferdinand Hempfling som er mest indenfor hestesport, og min gode veninde og opdrætter Bitta og jeg bruger mange timer hver uge på at spare om hundeadfærd og hundetræning. Jeg er meget taknemmelig for at have en samarbejdspartner, veninde og kollega i én og samme person.

Der er mange interessante personer som har inspireret mig gennem tiden og været med til at dygtiggøre mig, både fagligt og personligt. Derudover har de + 130.000 hundemøder jeg har haft gennem tiden via hundepasning, hundeleg og egne kurser givet mig en enestående viden. Tak til alle de skønne hunde og deres ejere, jeg glæder mig til mange flere hundemøder.

Team KæledyrsKompagniet

Kæledyrskompagniet

Gitte

Ejer og ordensmagt hos KæledyrsKompagniet

Kæledyrskompagniet

Gawin

30kg Red Tri Aussie bamse og husets madøre.

Kæledyrskompagniet

Victoria

Red Merle Aussie og håndhæver af regler til hundeleg.

Kæledyrskompagniet

Oak

Den yngste Aussie i flokken og med motto'et "..."

Kæledyrskompagniet

Jaxon

Den engelske toy terrier Jaxon lever livet.

Og vores dygtige instruktører 

Erik & Leffe

Tina & Fox

Kim & Skipper

Anette & Samba

Marianne, Jared & Floki

Pernille, Milla, Allie, Willow & Mr. Grey

Lisbeth, Frida & Karla

Christina & Molly

Peter & Theo

bottom of page