Instruktører:

Nicole , Niilo, Niicca, Willy og Wilma

T: | M:
Vi startede til hundeleg i 2006 med vores første Malamute, da almindelig træning ikke var nok for ham. Konceptet er fantastisk og unikt, så vi blev hængende og i 2015 bød muligheden sig for at være med som instruktør.

Pernille og Milla, Allie, Mr. Grey og Willow

T: | M:

Jeg har været med til hundeleg som instruktør af to omgange. Første gang tilbage i 2007 med vores gamle røde cocker spaniel, Sofus, som blev 11,5 år.

I oktober 2015 flyttede Milla, som er en skøn blanding af aussie og welsh springer spaniel, ind på farmen og vi startede straks efter til hundeleg. Kort efter blev vi instruktører igen. I påsken 2017 blev flokken udvidet med Allie, en tri rød aussie pige. Milla blev mor til en skøn flok på 9 i juni 2020, hvor 2 af de små turbototter blev boende på farmen - Mr. Grey og Willow.  Til dagligt nyder vi livet på vores lille gård med hunde, katte og 4 heste. Jeg syntes, at det er super spændende med opdræt efter vores kuld i sommeren 2020, så det er nok ikke sidste gang, at vi har masser af små hundepoter rendende rundt her på farmen. Vigtigheden af et godt opdræt ser vi til hundeleg og jeg prøver at forberede "mine" hvalpe på livet med en masse socialisering, tilvænning og kærlighed.

Christina og Molly og Carma

T: | M:
Jeg har været instruktør siden 2013 og kursist i 3 år før det med vores forrige hund. Molly hentede jeg hos opdrætter en søndag og kørte direkte til hendes første hundeleg.
Hun er en af de mest erfarne instruktørhunde på banen og er meget sikker i sit hundesprog.
Jeg har en bedre kommunikation og dybere kontakt med Molly pga. Hundeleg. Derudover laver vi Nose Work, lydighed og agility.

Marianne og Jared og Floki

T: | M:
Marianne er også instruktør på holdene til familiehunde træning. 

Malene og Marley

T: | M:

Jeg startede til hundesprogskole da Aslan var 12 uger. Aslan er en blanding af en broholmer og labrador. Vi har været med i over seks år nu.
Ved at deltage har jeg fået en hund der er velstimuleret og kan sit hundesprog. For nogle år siden var vi så priviligeret at blive tilbudt jobbet som instruktør.


Jeg elsker hunde. Se og observerer deres adfærd er meget givende og lærerigt for mig.

I 2020 kom Marley til. Han er blanding af broholmer og labrador.

Lisbeth og Frida og Karla og Abigale

T: | M:

Karla (sort blandingshund) og jeg startede til hundeleg i jan 2016, da hun var ca 10 uger gammel - i løbet af foråret blev jeg tilbudt en plads iblandt instruktørerne.

Jeg takkede straks ja og derefter kom også Karlas mor Frida (Dansk Svensk gårdhund) med.

Vi lærer alle 3 en masse nyt hver eneste søndag, og jeg bliver klogere og klogere på hundesprog.

Erik og Leffe

T: | M:

Jeg startede til hundeleg med Leffe da han var 8 mdr. Vi var så heldige, at muligheden for at blive instruktør & instruktørhund tilbød sig da Leffe var ca. 15 mdr, og vi har ikke fortrudt, at vi takkede ja 🙂
Det er meget givtigt for både Leffe og jeg, at deltage i hundeleg.

Vi lærer en masse, vokser med opgaven, og jeg får en velstimuleret hund. Leffe har via hundeleg lært at omgås med en bred vifte af hunde, lige fra de helt store og ned til de små hvalpe.

Annette og Samba

T: | M:
Jeg har været instruktør siden september 2017 – da startede min første Aussie hvalp Samba på 10 uger og jeg til hundeleg. Jeg har dog kendt KæledyrsKompagniet i mange år, da jeg tidligere har haft Welsh springer spaniels, og vi har gået til alverdens spændende træning herude.
 
Vi bor i København, så Samba er en rigtig by-hund :O) Herude nyder jeg at dykke ned i hundenes univers til hundeleg. At følge hvordan vores hunde virkelig kan udvikle deres hundesprog, synes jeg er top-spændende.
 

Bitta

T: 28333770 | M:
Dyreoasen - hundeleg hver onsdag fra kl. 18. Tilmelding via telefon.

Gitte

T: 26270272 | M: info@kaeledyrskompagniet.dk
Hundeleg siden maj 2004
KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk