KæledyrsKompagniet

er en hundetræner virksomhed, for familiehunde i alle aldre. Ud over at du her kan få hjælp med alt fra pasning, rådgivning, træning og hjælp igennem hundens mange udviklingsfaser, kan du også her købe ESSENTIAL FOODS hundemad og godbidder.

Siden 1992 har jeg trænet og passet familiehunde, samt undervist menneskerne bag hunden. Jeg har taget  (og tager fortsat relevante) kurser og har også forskellige uddannelser indenfor hundetræning og hundeadfærd og hunde ernæring.  Siden 2004 er det min fuldtidsbeskæftigelse at være hundepasser, hundetræner og adfærdsinstruktør.

Mange steder nævnes en særlig linje af undervisning. Hos mig vil du blive mødt med det som passer bedst til dig, din hverdag og dit liv, samt din hunds behov. 

Det er så vigtigt at du føler dig forstået, at de redskaber jeg giver dig, giver mening og at du kan se en ændring indenfor de første 14 dage. 

Vi "adfærds tanter" har ingen branche forening, så det er lidt at købe ind på en hjælp uden nogen garanti og det beklager jeg at det er sådan. Derfor tilbyder jeg altid at vi taler sammen i telefonen inden en privattime eller adfærdsbehandling, så du ved lige om hvor jeg står i forhold til om jeg kan hjælpe dig fra A til B.

28 års erfaring og siden 2004 har jeg kun arbejdet i KæledyrsKompagniet´s regi, det giver en vis unik erfaring og viden om normal adfærd for både race hunde og blandings hunde. Om jeg kalder mig specialist eller ekspert ændrer intet hvis du mener jeg underviser på en måde du finder vanskelig at lære. 

Ofte mangler der muligheder for at sætte grænser for hunde og mange tror at det gøres i en ond mening. Hunde sætter bløde, stærke, vedholdnende grænser for hinanden hele tiden, uden skæld ud og hårde metoder. Gøres det med at sætte grænser rigtigt - gøres det vedholdende.

Godbidder bruges til træning og indlæring af øvelser - resten handler om adfærd og hører til i kategeorien "selvfølgelig kan vi det"

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om for eksempel:

 • pasning af din hund
 • afhjælpning af problem adfærd
 • hundeleg
 • foredrag
 • træning af din hund
 • hjælp til og med din hunds adfærd
 • alene hjemme problemer
 • valg af hunde race eller blanding
 • og brug endelig mine 29 års erfaring med hunde og ejere
 • gå pænt i snor
 • kom ved kald

Og hvad du ellers har på dit hunde relateret hjertet.


Kh Gitte

Siden 1992 har jeg taget kurser og uddannelser hos blandt andre: Roger Abrantes, Anders Hallgren, Anette Røbke, Bente Iversen, Kaare Dalslet, Irene Jarnved, Morgan Spector, Jan Fannell, Anne-Marie Risbjerg, Lise-Lotte Christensen, Rie Ravn og forskellige undervisere hos Dansk Kennel Klub samt mange andre.

Mit største personlige og dyreetiske idol er Klaus Ferdinand Hempfling som er mest indenfor hestesport.

Min veninde Bitta og jeg bruger mange timer hver uge på at tale om hundeadfærd og hundetræning og udvikler hinanden på rigtig mange områder. Jeg er meget taknemmelig for at have en samarbejdspartner, veninde og kollega i én og samme person.

Der er, på de mange år, mange mange flere kompetente og interessante personer som har inspireret mig og dygtiggjort mig på mange måder både faglige og personlige og min største og dybeste tak lyder til de omkring 100.000 hunde møder jeg har haft via hundepasning, hundeleg og kurser jeg selv har afholdt. Alene Hundeleg giver omkring 3,500 hundemøder hvert år - med forskellige blandingshunde og race hunde og i april 2020 har vi afholdt Hundeleg i 16 år.

 

Omkring persondata loven 25/5-2018
KæledyrsKompagniet respekterer naturligvis dit privatliv og ønsker at beskytte det. Som kunde skal du derfor kun angive informationer som er nødvendige for, at vi kan betjene dig bedst muligt. KæledyrsKompagniet indsamler oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse og din hunds data. KæledyrsKompagniet kan bruge oplysningerne til at lave intern statistik. Som registreret kunde har du altid mulighed for at få indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Personoplysningerne registreres hos KæledyrsKompagniet og opbevares i fem år.
Direktøren og databehandlerne for KæledyrsKompagniet har adgang til de oplysninger der registreres om
dig og din hund. Du kan kontakte info@kaeledyrskompagniet.dk for mere information. Kh Gitte

 

Læs/klik her for mere viden om logoet

Hjerte kloden er designet og lavet af Lina Murel Jardorf.

Det er en smuk hyldest til Moder Jord.

Jeg faldt for den unikke bronze skulptur ved første øjekast.
Den repræsenterer min livsindstilling "masser af kærlighed til hinanden".

 

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk