mini hundeleg lørdage kl. 11.00 og onsdage kl. 17.00.

 

Dbh Gitte

Du kan deltage på mini, når du har været på søndagshundeleg hold C. Aftal med mig hvordan og hvorledes. 

Siden covid-19 s begyndelse, har dette koncept udviklet sig til at blive en fast del af KæledyrsKompagniets tilbud til hundejere.

Ejere af små racer og blandinger med en let håndterbar energi, mødes og slipper hundene løs på en fuld indhegnet bane og går hygger sig sammen, snakker om lidt af hvert, i 45 minutter.

Man sørger selv for at sin hund har en rar og venlig energi overfor de andre hunde og man må nusse og klappe sin egen hund når og hvis den har brug for den ekstra støtte. 

Vi er kun små hunde, i alle aldre, fra 2 måneder til 15 år.  Hvalpe anvises stadig til søndagshundeleg hold D kl. 11.30.

Passer din hund i størrelsen men ikke helt i energien, anbefaler jeg at du starter om søndagen og igennem søndagshundeleg kan din hund måske blive dygtig nok til at kunne deltage på minihundeleg.

Ved spørgsmål kontakt gerne mig, Gitte 26270272.

Husk at du ved tilmelding får sendt billede af forsikringspolice som dækker hundetræning og vaccinationsbevis eller titertest til mig på mail/sms.

På gensyn, Gitte.
IMG_0561.JPG

Betingelser og pris er de samme som ved søndagshundeleg. 1 hund 1 billet af 40 kr. Køb et 10-turs kort til kr. 400,-. Mpay 25024 eller kontant.

Alle nye kursister skal tilmeldes hundeleg via formularen som du finder herunder. 

Selskabshunde, samt blandinger heraf er velkomne til mini hundeleg.

Du kan tilmelde dig mini hundeleg her.

Hundeleg tilmelding

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk