Adfærdsproblemer? Uønsket adfærd?

Ja det er pinligt - irriterende - fustrerende - energislugende og meget mere, at have en hund der ikke fungerer, som man håbede og regnede med.

Og grunden til at det er gået skævt kan være mange. Jeg kan hjælpe dig med at få ændret på nogle ting så du kan opnå den perfekte hund.

Uanset hvad dine udfordringer er, så kan du altid ringe og få en snak om det er noget mine kompetancer kan hjælpe dig med.

Med omkring 90.000 hundemøder har jeg oplevet og set lidt af hvert og især normal adfærden for både racer og blandinger, er vigtig at have kendskab til for at kunne rette hunden tilbage til at være harmonisk i sit liv med dig og din familie.

Jeg lærer dig vigtigheden af at kende forskel på adfærd og træning og på hundens ressourcesteder. Og hvorfor en balanceret adfærd hos din hund også har en positiv indvirkning på blandt andet dit indkald og jeres samarbejde i det hele taget.
 

Har i min tid som adfærdsinstruktør set det meste og jeg kan også hjælpe dig og din hund. Jeg kræver altså lidt af dig som hundeejer for at det skal lykkes.
 

Pris kr. 3.250,- 

inkl. i prisen er:
- 2-4 timers møde hos dig, samt 1 x opfølgning efter 3-4 uger 
- mail og telefon opfølgning undevejs
- ændringsanvisninger samt udvikling af disse
 

Hvor end jeg gerne ville kunne komme og sige trylle-rylle, så din hund er den perfekte hund efterfølgende mit besøg, så handler det for mig om at give dig/familien de værktøjer der må til for at du/i selv laver ændringerne og holder fast i dem.

Jeg tror på, at vi har de hunde (dyr) omkring os som lærer os lige præcis det vi har brug for lige nu. Så hvis din hund er rask i krop og sjæl kan vi arbejder med adfærden så du laver dig den mest perfekte hund. Præcis som mine hunde er perfekte for mig og mit liv.

Lær at kende forskel på hvad der er adfærd og hvordan det korrigeres og hvad der er træning og hvordan du belønner. Du kan ikke klikke eller belønne dig til et holdbart resultat på adfærdsændringer.


Kh Gitte

 

Book mig på mail 

info@kaeledyrskompagniet.dk

eller telefon 


26270272

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk