Adfærdsproblemer og eller uønsket adfærd?

Lad os ændre på det så din hund er sød og rar at leve sammen med, hele tiden.

Ja det er pinligt - irriterende - fustrerende - energislugende og meget mere, at have en hund der ikke fungerer, som man håbede på og regnede med dengang man besluttede at få hund i familien.

Der er uendelige mange grunde til at det gik skævt og ofte peger vi fingre af os selv og synes vi er dårlige hundeejere. Sådan forholder det sig heldigvis sjældent. Jeg kan hjælpe dig med at få ændret på hundens adfærd så du kan opnå den for dig, perfekte hund.

Uanset hvad dine udfordringer består af, så er du altid velkommen til at ringe og få en snak med mig og så vil jeg ærligt fortælle, om det er noget mine kompetancer kan hjælpe dig med.

Med over 120.000 hundemøder siden 1992, har jeg oplevet og set lidt af hvert og især normal adfærden for både racer og blandinger, er vigtig at have kendskab til for at kunne rette hunden retur til at være harmonisk i sit liv med dig og din familie. 

Jeg lærer dig vigtigheden i, at kende forskel på adfærd og træning. Samtidig lærer du at være obs på hundens ressourcesteder i den korte periode omlægningen foregår. Du vil også se hvordan en balanceret adfærd hos din hund også har en positiv indvirkning på flere andre ting, blandt andet dit indkald og jeres samarbejde i det hele taget.
 

Prisen er individuel grundet forskellig tidshorisont alt efter hvilken hund, problem, hvor i landet, antal sessioner og hvor meget du og din hund rykker. Jeg oplyser gerne en ca. pris når vi taler sammen. 

Det er vigtigt for mig om at give dig og din familie de værktøjer og fokusområder der må til for at du/i selv laver ændringerne og holder fast i dem. Det er overskueligt og bør kun tage 4-8 uger at ændre på de adfærdsmønstre du ønsker ændret. 

Jeg tror på, at vi har de hunde (dyr) omkring os som lærer os lige præcis det vi har brug for lige nu. Så hvis din hund er rask i krop og sjæl kan vi arbejder med adfærden så du laver dig den mest perfekte hund. Præcis som mine hunde er perfekte for mig og mit liv.

Kh Gitte

 

Book mig på mail 

info@kaeledyrskompagniet.dk

eller telefon 


26270272

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk